Projectleider Bouw

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Kom ook werken in en aan je eigen omgeving bij de Scholtens Groep. Dan bouw je aan de toekomst van je buurt in je buurt. 

Wil jij ook werken in en aan je eigen regio bij Scholtens? Wij bouwen in Castricum, Haarlem, Heiloo, Hoorn, Spierdijk, Alkmaar en zo voorts. Woon je in Noord-Holland en wil je meebouwen aan je eigen omgeving? Wij zoeken ervaren projectleiders, met hart voor de zaak, regio en natuurlijk de bouw.

Jouw Uitdaging

Weet jij alles van de nieuwste bouwmethodieken? Ben je technisch, bouwkundig onderlegd en hou je van oplossingen vinden bij technische vraagstukken? Wij zijn een ontwikkelende aannemer en zoeken jou, als je kunt meedenken in het proces, van voorlopig ontwerp tot oplevering! Samen creëren we plekken waar je thuiskomt. 

Jouw Profiel

Ben jij de projectleider die sterk is in procesmatig werken en over echte ondernemerskwaliteiten beschikt? Maak je al gebruik van de LEAN methodiek of streef je ernaar op deze wijze te gaan werken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres om verder te bouwen aan je carrière.  Bij Scholtens werken we in bouwteams, kostenbewust en klantgericht. Tijdens de inwerkperiode word je goed begeleid en daarnaast zorgen wij ervoor dat je in je eerste jaar bij ons helemaal ingewerkt wordt in de werkwijze en cultuur binnen Scholtens. 

Ons aanbod

  • Intentie om voor langere tijd het contract aan te gaan
  • Auto v/d zaak, laptop, Ipad en Iphone
  • Diverse orderportefeuille van slimme seriematige woningbouw tot “De Toren” in Hoorn
  • Leuk hecht team, actieve personeelsvereniging en vrijmibo 
  • Gezamelijke trainingen én trainingsmogelijkheden voor eigen ontwikkeling


Weet jij alles van de nieuwste bouwtechnieken? Ben je technische, bouwkundig onderlegd en hou je van oplossingen vinden voor technische vraagstukken? Wij zijn een ontwikkelende aannemer en zoeken jou als je mee kunt denken in het proces van voorlopig ontwerp tot oplevering!

Samen creëren we plekken waar je thuiskomt. Scholtens Groep, dat voelt als thuiskomen. 


Deel

“Als je het leuk vindt om met verschillende partijen te communiceren en samen te werken, en je het niet erg vindt dat zaken soms anders lopen dan gepland, dan is dit een baan voor jou.”

Jouw agenda

“Mijn favoriete moment is de eerste paal waar we samen met de opdrachtgevers en nieuwe bewoners een mooi feestje van maken.”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met onze vaste onderaannemers en leveranciers wat ervoor nodig is om een snelle bouwtijd te kunnen halen. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt..

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Projectleider Projectmanager

→ Gesprek met HR en een collega

→ Gesprek met HR en een directielid

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?