Leer / werk traject

Maak het in de bouw

Leer/werktrajecten

Ben jij de leerling timmerman met een passie voor het vak en ben je een harde werker? Ben je bereid om een opleiding te volgen op niveau 2 en 3? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als leerling timmerman wordt je ingezet op verschillende timmerwerkzaamheden samen met je leermeester. We zorgen ervoor dat je de opdrachten vanuit school voldoende kan oefenen en betrekken je bij alle verschillende onderdelen in het vak, zodat je goed voorbereid bent op je examens en straks een echte allround timmerman bent!

Bekijk hier de leer / werk trajecten

Jouw talent

Talent is je vermogen een vaardigheid te ontwikkelen zodat jij heel goed wordt in iets. Iedereen beschikt over dat vermogen. Om jouw talent goed tot zijn recht te laten komen heeft Scholtens een Talent Officer in huis: iemand die zich volledig richt op jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Staat jouw baan of stage er niet bij? Solliciteer toch.

Door het toenemend aantal projecten in onze portefeuille, als gevolg van de aantrekkende markt zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Waar ben jij goed in en wat kun jij ons bieden? Laat van je horen en stuur je open sollicitatiebrief of filmpje naar

Bekijk ook onze andere opties