Stages

Learning on the job

Kom bij de groep

Volg jij momenteel met een (technische) opleiding aan een MBO, HBO of Universiteit?

Wij hebben elk jaar meerdere stagiaires die stage bij ons lopen op toffe en leerzame stageplaatsen. Als stagiair kun je ingezet worden op diverse afdelingen binnen de Scholtens Groep. Hierbij assisteer je de projectleiders, werkvoorbereiders, BIM-modelleurs, projectmanagers, bouwplaatsmanagers en/of afdelings-verantwoordelijken en word je begeleid door onze Talent Officer en een vaste coach op je afdeling. Hiermee geven we echt een concrete invulling aan onze visie ‘Samen ontwikkelen om te bouwen aan de toekomst’.

Bekijk hier de stages

Jouw talent

Talent is je vermogen een vaardigheid te ontwikkelen zodat jij heel goed wordt in iets. Iedereen beschikt over dat vermogen. Om jouw talent goed tot zijn recht te laten komen heeft Scholtens een Talent Officer in huis: iemand die zich volledig richt op jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Staat jouw baan of stage er niet bij? Solliciteer toch.

Door het toenemend aantal projecten in onze portefeuille, als gevolg van de aantrekkende markt zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Waar ben jij goed in en wat kun jij ons bieden? Laat van je horen en stuur je open sollicitatiebrief of filmpje naar

Bekijk ook onze andere opties