Vacature bij de Scholtens Groep

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Deel

"Wil jij altijd alles tot in de puntjes geregeld hebben? Is bij jou afspraak = afspraak en kun je duidelijk zaken communiceren en vastleggen? Hou je ervan om samen met je collega’s iet voor elkaar te krijgen door snel te schakelen maar absoluut door een fijne samenwerking? Dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Mijn dag is helemaal goed als ik de opleverpunten voor de koper allemaal netjes heb opgelost en de koper helemaal blij en tevreden zijn woning kan betrekken. Snel en netjes iets voor elkaar maken, daar hou ik van!”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met onze vaste onderaannemers en leveranciers wat er voor nodig is om een snelle bouwtijd te kunnen halen. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt..

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Timmerman

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was op zoek naar een nieuwe baan als projectleider. Het liefst in Noord-Holland en voor wat grotere projecten. Bij de Scholtens Groep worden dingen op een professionele manier aangepakt met goede apparatuur en faciliteiten, maar tegelijkertijd heeft het bedrijf wel een persoonlijke sfeer.

Wat was je vorige baan?
Projectleider bij Van Wijnen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Lezen, wielrennen en mountainbiken

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Timmerman

Is deze baan voor jou?