Timmerman

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 


Als Timmerman ben je werkzaam op 1 of meerdere nieuwbouw- of transformatieprojecten. Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit  en hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je kunt goed communiceren en werkt nauwkeurig.  

Jouw profiel


We zijn op zoek naar een ervaren collega met passie en drive, die technisch sterk is. Je combineert je technische kennis met een klantgerichte- en dienstverlenende instelling. Je bent positief en houdt jezelf goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en je staat open voor veranderingen. Je hebt ervaring met het maken van o.a. funderingen, stelwerk, kozijnen en diverse (af) timmerwerkzaamheden.

Jouw kansen


Bij de Scholtens Groep kom je in een leuke en afwisselende functie met carrièreperspectief terecht. Wij bieden je een gezellig en gemotiveerd team en ruimte om nieuwe dingen te leren,  naast een marktconform salaris.

Deel

“Als je het leuk vindt om met verschillende partijen te communiceren en samen te werken, en je het niet erg vindt dat zaken soms anders lopen dan gepland, dan is dit een baan voor jou.”

Jouw agenda

Bij de nieuwbouwprojecten ben jij verantwoordelijk voor de technische, commerciële en financiële resultaten. Je voert, het liefst al vroeg in het proces, kennis en innovaties door. Je blijft up-to-date van de laatste ontwikkelingen.

Voorbeeld uit de praktijk

Een leverancier belt op: het voorgeschreven gevelmateriaal dat nodig is voor een project, is helaas niet leverbaar. Hoe los je dit op?

Als bepaald (gevel)materiaal niet meer leverbaar is, overleg je met de opdrachtgever en architect. Je zoekt samen naar een alternatief met dezelfde uitstraling, dat op tijd en voor ongeveer hetzelfde bedrag geleverd kan worden. Je bent in dit stadium veel heen-en-weer aan het bellen met de architect, de leverancier en de opdrachtgever. Om het proces soepel te laten verlopen, doe je zelf alvast wat voorbereiding en onderzoek je verschillende alternatieven. Als je samen een goed alternatief hebt gevonden, laat je dit aan alle partijen weten en zet je het project voort.

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Scholtens Groep bouw

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was op zoek naar een nieuwe baan als projectleider. Het liefst in Noord-Holland en voor wat grotere projecten. Bij de Scholtens Groep worden dingen op een professionele manier aangepakt met goede apparatuur en faciliteiten, maar tegelijkertijd heeft het bedrijf wel een persoonlijke sfeer.

Wat was je vorige baan?
Projectleider bij Van Wijnen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Lezen, wielrennen en mountainbiken

Sollicitatieproces

Iedere stap in ons sollicitatieproces duurt ongeveer 1 á 1,5 week.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan voor jou?